Beljenje zob

V naši ordinaciji se nagibamo k najvišjim standardom zobozdravstvenih storitev – z velikim poudarkom na estetski stomatologiji. Poleg klasičnih zobozdravstvenih storitev nudimo tudi beljenje zob z vodilno svetovno priznano metodo ZOOM in OPALESCENCE, katere vam v manj kot uri zagotovijo do devet odtenkov bolj bele zobe. Ta dva načina vam zagotavljata kvalitetno beljenje pod nadzorom strokovnjaka, brez škodljivih posledic.

NOVO LIQUID SMILE

Z veseljem vam predstavljam novo belilo, ki ne zahteva zobozdravniškega nadzora in omogoča varno, prijetno in neškodljivo beljenje v domačem okolju.

Način beljenja zob

Belilo deluje na principu peroksida, vsebuje aktivirane kisikove molekule, ki povzročijo oksidacijo in na ta način izpodrivajo pigment iz zobne sklenine. Hitreje se pobelijo rumeni in rjavi odtenki kot pa sivi, saj imajo sivi več dvojnih ogljikovih vezi in so zato težje odstranljivi.

Oglejte si postopek

Komu je namenjeno in kaj je potrebno vedeti?

Belilo je na voljo v enostavni embalaži v obliki nalivnega peresa, na konici pa je poseben čopič, ki omogoča hiter in enostaven nanos. Belilo nanašamo enkrat na dan pred spanjem, in sicer 14 dni. Naj poudarimo, da belilo ni agresivno, uporaba pa je enostavna tudi za preobčutljive zobe.