Laserski 4D lifting

Vidni znaki staranja na naši koži so neizogibni, h globokim gubam pripomorejo nihanje človekove teže, stres, vplivi okolja … Danes si kozmetične antiageing medicine ne moremo predstavljati brez laserske terapije.

Tako smo na kliniki Fabjan uvedli novo priznano Fotonino tehnologijo 4D lifting, s pomočjo katere lahko na neinvaziven in neboleč način vsaj delno nadomestimo klasični kirurški lifting obraza. Gre za revolucionarni postopek, s katerim ublažimo znake staranja, pri čemer se osredotočamo na ohlapnost kože, črte in gube, izgubo volumna kože ter neenakomeren ten in strukturo na obrazu.

2. faza: FRAC3

S to metodo stimuliramo globlja tkiva v samem licu, kar se kaže predvsem v pomladitvi same teksture kože.

3. faza: PIANO

Gre za posebno lasersko sondo, s katero pregrevamo celotno debelino lica in na ta način učvrstimo samo strukturo po celotni debelini kože.

4. faza: SupErficial

Gre za površinsko nego, s katero dosežemo svetlikajoč in svež videz kože.

Kako?

Pri 4D metodi je potrebno poudariti, da gre za neinvaziven postopek, ki ne predstavlja nelagodja med samim tretmajem. Lokalna anestezija ni potrebna. Postopek je neboleč, hiter (traja največ 30 minut) in učinkovit. Ne pušča dolgoročnih posledic in omogoča hitro okrevanje.

Kdaj?

Izvaja se lahko v katerem koli letnem času; tudi poleti ne predstavlja večjega tveganja za hiperpigmentacije. Naši pacienti so tako s pomočjo 4D tehnologije prišli do možnosti večdimenzionalnega tretmaja, ki je učinkovit in estetsko zadovoljiv. Postopek se lahko ponavlja večkrat letno in na ta način pripomore še k izboljšanju samega rezultata.