oktober 01 2015 0comment
posegi-v-anasteziji

Najmodernejši laserski center v Celju

Kot veste, v Celju delujemo že več let, sicer v manjšem obsegu, glede na povpraševanje in velikost regije pa sva se odločila, da ponudbo razširimo tudi v štajerski regiji in se na ta način še bolj približamo pacientom.

IMG_4060
IMG_4026
IMG_4066

Seveda je poudarek predsem na estetskem zobozdravstvu in estetski kirurgiji. Novi prostori so opremljeni z najmodernejšimi aparati, ki nam omogočajo izvajanje celovitih storitev tako iz področja zobozdravstva, kot estetske kirurgije. Poudariti je potrebno, da imamo poleg štirih ordinacij tudi dve vrhunsko opremljeni operacijski dvorani, ki nam zagotavljata izvajanje najzahtevnejših in obsežnih kirurških posegov.

Klinika ima nadstandarno postoperativno oskrbo z štirimi posteljami, kar nam omogoča kvalitetno izvedbo in celoviti pristop okrevanja. Kar se tiče zobozdravstvenih storitev, je vsekakor poudarek na estetskem zobozdravstvu, implantologiji, laserskemu zdravljenju, nevidnem zobnem aparatu, beljenju zob, itd. Estetska kirurgija zavzema širok spekter estetskih posegov od minimalno invazivnih (glajenje gub, botox, hialuronska kislina, kemični pilingi, laserski pilingi) do večjih kirurških posegov (korekcija dojk, korekcija nosu, ušes, liposukcija, odstranitev odvečne kože na trebuhu, itd.)

IMG_4019
IMG_4011
IMG_3894

Bistvo centra je omogočiti celovit pristop in v kolikor so to tudi želje pacientov, popolno preobrazbo na enem mestu. Radi bi dali tudi velik poudarek na preventivo kožnih znamenj in sicer, pacienti si lahko več o tem preberejo na spletni strani www.znamenja.si ali aplikaciji, ki je na voljo za vse androide. Močno želimo skrajšati čas celotnega postopka od posveta do končne oskrbe, ki ponavadi traja do šest mesecev, s pomočjo naše ekipe strokovnjakov pa se čas skrajša na 14 dni, kar pa ljudem olajša in omogoča hitro ter varno zdravstveno oskrbo od pregleda do ozdravitve na enem mestu, brez dolgotrajnega čakanja in večkratnega naročanja.

Predvsem je pomembno, da se skušamo vseskozi približevati ljudem, biti zanje dostopni, čakalne dobe skrajšati na pet dni, biti vseskozi v kontaktu na tak ali drugačen način ter jih seveda prepričati s svojo kvaliteto in prijaznostjo.

Kot sva že omenila, so glavne prednosti družinsko podjetje z dolgo tradicijo ter celovit in oseben pristop do naših pacientov. Zagotovo nobena od obeh dejavnosti nima prednosti, pač pa sta to dve področji, ki se močno prekrivata in sta povezani. Sodelovanje je obvezno in dobrodošlo, saj meniva, da ja ravno to največja prednost našega dela. Dostop do nas je hiter in enostaven, najhitreje lahko opravite naročilo preko telefona ali vzpostavite kontakt preko elektronske pošte.

V istem dnevu dobite datum za posvet, ki bo v petih dneh.