oktober 28 2018 0comment
image1

Do filmskega nasmeha in funkcionalnosti ob enkratnem obisku

Tina Fabjan dr.dent.med. , predstojnica estetskega zobozdravsta Fabjan , v Centru Medical Group Fabjan v Celju, predstavlja tehnologijo ( Edelweiss-direkt system) s katero je praktično mogoče posnemati naravo.


Kako?
Luske sistema Edelweiss so narejene iz nano-hibridnega kompozita. Steklenenje površine in laserska verifikacija predstavljata vrhunsko strukturo, katera po študijah Univerze v Ženevi tvori najboljši približek naravni strukturi zoba.


Pod lusko se namesti nano-hibridni kompozit v gosti obliki, ki je iz enakega materiala, kot prefabricirana luska. Po postopku svetenja (light-cure) tvorita luska in kompozit skupaj Mono-Blok, torej postaneta eno.

Tehnika namestitve kompozitnih lusk je minimalno oziroma mikro invazivna, torej potrebuje zob zgolj minimalno predhodno pripravo.


 

Edelweiss direct system zmanjša število obiskov!
Luske so vnaprej narejene v različnih velikostih v univerzalni obliki a dopuščajo še dodatno oblikovanje tako da lahko priredimo poljubno velikost, obliko, debelino in seved barvo zoba. Trajnost sistema vsekakor ni kratkoročna in je popolnoma primerljiva z ostalimi sistemi in tehnikami (keramične prevleke itd.).
Edelweiss direct system je primeren za različne indikacije; diasteme, obarvanost zob, polomljeni/poškodovani zobje, ortodontske nepravilnosti (tesno stanje, krivi zobje, neprailni griz) anatomske deformacije, dograditev obstoječih zob, preplastitev dotrajanih prevlek….

Title

POGLAVITNE PREDNOSTI!

  • potreben je le en obisk v naši ordinaciji,
  • minimalno invazivna tehnika, 
  • naraven videz,
  • dolgotrajna obstojnost,
  • funkcionalnost…

“Rada bi poudarila , da sta terapija in zdravljenje zasnovana po najvišjih standardih, kar predstavlja minimalno invaziven in neboleč postopek, kar je v današnjem času izrednega pomena.


 

V Medical Group Fabjan se zavedamo , da je vaš čas dragocen, zato uporabljamo sistem Edelweiss, ki zahteva zgolj en obisk v naši ordinaciji.

tina

Tina Fabjan dr.dent.med.
Medical Group Fabjan
Aškerčeva 14, 3000 Celje
www.medicalfabjan.si
tel: 041386622